Produkter för för tillverkning (125)

SNSM-märken

SNSM-märken

Militära märken

Militära märken

Coppa Kastrull - Skivad Coppa utan nitrit

Coppa Kastrull - Skivad Coppa utan nitrit

Den fint skivade coppan i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan XXL-versionen av Popine, Chaudron med 600g Coppa, förvaras i rumstemperatur i 3 månader innan den öppnas. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, följer Coppa det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskkarré, denna Coppa erbjuder en charkuteriprodukt utan nitriter och konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkrum genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Denna hantverksmässiga coppa kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skivas fint och placeras i sin glasburk innan den vakuumförpackas. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 600g Hållbarhet: 90 dagar
Skinkknoge - Skivad skinkknoge utan nitrit

Skinkknoge - Skivad skinkknoge utan nitrit

Den fint skivade skinkan i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan Popine-skinkan förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, följer skinkan det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: en skinkbit, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Som torkat kött erbjuder skinkan som tillverkas i vår verkstad en charkuteriprodukt utan nitriter och konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkare genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Denna skinkbit kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skivas fint och placeras i sin glasburk innan den vakuumförpackas, vilket säkerställer en hållbarhet på 3 månader i rumstemperatur. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 70g DLC: 90 dagar
Charcuteriebricka för 25 personer - Nitritfri charcuterie

Charcuteriebricka för 25 personer - Nitritfri charcuterie

Att presentera burkarna enkelt på ett bord eller att placera charkuteriet på en valfri tallrik har aldrig varit så enkelt som nu för att förbereda en charkbricka. En aptitretare för 25 personer klar på ett ögonblick, Pop, så är det klart! (84g charkuterier per person) 3 månaders hållbarhet i rumstemperatur före öppning. Charkuterier utan nitrit tillverkade i vår verkstad i Laissac, Aveyron. Traditionell hantverkstillverkning med endast 3 ingredienser: fläsk eller nötkött, Guérande-salt, Kampot-peppar IGP från Kambodja. DLC: 90 dagar Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 2,1 kg
Lonzo-gryta - Skivad Lonzo utan nitrit

Lonzo-gryta - Skivad Lonzo utan nitrit

Du lonzo skärs fint i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XL-versionen, Marmiten på 300g! Tack vare sitt innovativa koncept kan Marmiten av lonzo förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, lonzo, även kallad lomo eller lonzu, respekterar det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast inkludera 3 ingredienser: fläskfilé, salt från Guérande och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskfilé, lonzo erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkare genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Denna hantverksmässiga lonzo kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras fint och placeras i sin glasburk. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 300g DLC: 90 dagar
Coppa-gryta - Skivad Coppa utan nitrit

Coppa-gryta - Skivad Coppa utan nitrit

Fintrancherad coppa i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan Marmite de Coppa förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, följer Coppa det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskkarré, den coppa som tillverkas i vår verkstad erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkrum genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Denna hantverksmässiga coppa kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras fint och placeras i sin glasburk innan den vakuumförpackas, vilket säkerställer en hållbarhet på 3 månader. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 300g DLC: 90 dagar
Skinkknoge - Skivad skinkknoge utan nitrit

Skinkknoge - Skivad skinkknoge utan nitrit

Finhackad torkad skinknöt i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XXL-versionen, Chaudron i 600g! Tack vare sitt innovativa koncept kan Chaudron av torkad skinknöt förvaras i rumstemperatur i 3 månader innan öppning. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, följer skinknöten det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: en skinknöt, salt från Guérande och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från skinknöt, denna skinknöt erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. Saltad och pepprad för hand, kommer denna hantverksmässiga skinknöt sedan att skäras och vakuumförpackas i sin glasburk. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 600g Hållbarhet: 90 dagar
Skinknöt - Skivad skinknöt utan nitrit

Skinknöt - Skivad skinknöt utan nitrit

Finhackad skinka i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XL-versionen, Marmite i 300g! Tack vare sitt innovativa koncept kan Marmite med skinka förvaras i rumstemperatur i 3 månader innan den öppnas. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, respekterar skinkan, som ligger i hjärtat av skinkan, det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: skinka, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från skinkan, skinkan erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. Saltad och pepprad för hand, kommer denna hantverksmässiga skinka att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras fint och placeras i sin glasburk. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 300g Hållbarhet: 90 dagar
Skinkknoge - Nitritfri skinkknoge

Skinkknoge - Nitritfri skinkknoge

Jambonötter är den mest ädla delen av skinkan. Denna hantverksmässiga jambonöt tillverkas i vår charkuteriverkstad i Laissac, Aveyron. Består endast av 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot-peppar IGP från Kambodja. Detta torkade kött håller i 3 månader i rumstemperatur. Perfekt för dina charkuteribrickor, jambonötter är en mycket fettsnål charkuteriprodukt som passar bra med coppa, salami, torkat nötkött och lonzo för att ge dig en aperitifbricka 100% utan nitrit och utan konserveringsmedel. Alla våra nitritfria charkuterier är tillverkade av noggrant utvalda grisar från Aveyron. Ursprung: Laissac, Aveyron Ingredienser: Gårdsfläsk från Aveyron, Guérande-salt
Torkat Kött - Nitritfritt Torkat Kött

Torkat Kött - Nitritfritt Torkat Kött

Torkat nötkött är tillverkat av stycken som kommer från nötkreaturets lår. Beroende på tillverkningsmetoder och ingredienser kan det kallas bresaola, grisonkött eller cecina. Hos oss är detta torkade nötkött Aubrac-nötkött, en ikonisk ras i Aveyron. Kraftfullt och raffinerat, erbjuder det ett alternativ till hantverkskorvar baserade på grisar. 100% rent nötkött, detta Aubrac-torkade nötkött är precis som alla våra hantverkskorvar, en korv utan nitrit och utan andra ingredienser än Guérande-salt och Kampot-peppar, ett IGP-peppar från Kambodja med aromer av eukalyptus och som ger en mineralisk och blommig ton till vår korv. Långsamt torkat i vår saluhall i Laissac, Aveyron, kommer detta Aubrac-torkade nötkött att vara perfekt för din charkbricka! Tillsammans med lonzo, coppa eller skinknöt, kommer denna bresaola från Aubrac att ge dig en idealisk aperitif-bricka, 100% utan nitrit och som tar dig på en resa till hjärtat av Aubrac! Ursprung: Laissac, Aveyron Ingredienser: Aubrac-nötkött, Guérande-salt, Kampot-peppar IGP
Coppa-skiva - Nitritfri Coppa

Coppa-skiva - Nitritfri Coppa

Finstrimlad coppa i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan Popine de Coppa förvaras i rumstemperatur i 3 månader innan den öppnas. Tillverkad i vår verkstad i Laissac, Aveyron, följer Coppa det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskkarré, Coppa som tillverkas i vår verkstad erbjuder en charkuteriprodukt utan nitriter och konserveringsmedel, 100% naturlig. Således kan du förbereda din charkbricka på några minuter tack vare Popine! Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 70g Hållbarhet: 90 dagar
4 Popines Låda - Presentlådor med skivad chark utan nitrit

4 Popines Låda - Presentlådor med skivad chark utan nitrit

Den perfekta presentlådan för små charkuteribehov. Lådan innehåller: 2 Popines med korv och 2 Popines med charkuterier (bland annat coppa, lonzo eller skinknöt), presenterade i en kraf-låda. Charkuterier utan nitrit, skivade och vakuumförpackade i en glasburk som är 100% återvinningsbar. Utan konserveringsmedel kan charkuterierna förvaras i ett skåp i flera månader innan de öppnas. Pop och klart! Bara att öppna en Popine efter eget behag! Före och efter öppning: Förvaras i rumstemperatur. Eftersom charkuterierna i Popines är utan konserveringsmedel rekommenderas det att konsumera dem snabbt efter öppning. Ursprung: Laissac, Aveyron Dimensioner: 20x20x7cm
Lonzo Gryta - Skivad Lonzo utan nitrit

Lonzo Gryta - Skivad Lonzo utan nitrit

Du lonzo skärs fint i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XXL-versionen, Chaudron i 600g! Tack vare sitt innovativa koncept kan Chaudron av lonzo förvaras i rumstemperatur i 3 månader innan öppning. Tillverkat i vår verkstad i Laissac, Aveyron, följer lonzo, även kallad lomo eller lonzu, det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: fläskfilé, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskfilé, denna lonzo erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. Saltad och pepprad för hand, denna hantverksmässiga lonzo kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras fint och placeras i sin glasburk innan den vakuumförpackas. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 600g DLC: 90 dagar
Torkat Aubrac-nötkött - Skivat Aubrac-nötkött utan nitrit

Torkat Aubrac-nötkött - Skivat Aubrac-nötkött utan nitrit

Torkat nötkött från Aubrac, tunt skuret och förpackat i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan Aubracs torkade nötkött förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkat i vår verkstad i Laissac, Aveyron, kallas det torkade nötköttet även bresaola, cecina eller grisonkött, beroende på recept och regioner, och följer det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: nötkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från stycken som kommer från nötköttets lår, erbjuder Aubracs torkade nötkött en charkuteriprodukt utan nitriter och konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkrum genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Detta hantverksmässiga torkade nötkött från Aubrac kommer att tas ut ur torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras tunt och placeras i Popinen. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 60g Hållbarhet: 90 dagar
Låda med 6 Popines - Presentlådor med skivad charkuterivaror utan nitrit

Låda med 6 Popines - Presentlådor med skivad charkuterivaror utan nitrit

Den perfekta presentlådan för charkuterientusiaster. Lådan innehåller: 2 Popines med korv och 4 Popines med charkuterier som coppa, lonzo, skinknöt eller torkat Aubrac-nötkött. Presenteras i en svart låda eller en kraftpappersväska beroende på tillgång. Charkuterier utan nitrit, skivade och vakuumförpackade i en glasburk som är 100% återvinningsbar. Utan konserveringsmedel kan charkuterierna förvaras i ett skåp i flera månader. Pop och klart! Bara att öppna en Popine efter eget behag! Före och efter öppning: Förvaras i rumstemperatur. Eftersom charkuterierna i Popines är utan konserveringsmedel rekommenderas det att konsumera dem snabbt efter öppning. Ursprung: Laissac, Aveyron
Torr Korv - Korv utan nitrit

Torr Korv - Korv utan nitrit

Vår mission: att återge korven dess forna glans, symbolen för fransk gastronomi! Denna hantverkskorv tillverkas i vår charkuteri i Laissac, i Aveyron. Består endast av 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja. Denna torkade köttprodukt håller i 3 månader i rumstemperatur. Den kommer att komplettera coppa, lonzo, korv, torkat nötkött och skinknöt för att erbjuda en 100% nitritfri och konserveringsmedelsfri aptitretartallrik. Alla våra charkuterier utan nitrit är tillverkade av noggrant utvalda grisar från Aveyron. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: cirka 250g Ingredienser: Fläskkött, Guérande-salt, Kampot IGP-peppar, naturligt tarm
Korvgryta - Skivad Korv utan Nitrit

Korvgryta - Skivad Korv utan Nitrit

Utan nitrit, utan konserveringsmedel, är denna salami tillverkad med endast 3 ingredienser: fläskkött, Guérande-salt och Kampot-peppar (den enda pepparn i världen med en IGP, Kampot-peppar kommer från Kambodja). Tillverkad hantverksmässigt i vår charkuteriverkstad i Laissac, Aveyron, kommer denna torra salami att erbjuda dig essensen av sina aromer efter två månader i våra torkrum. Denna salami är en nitritfri salami och en äkta hantverksprodukt, långt ifrån industriella salami. I en fint skivad version på 900g, är det Chaudron de Saucisson. Tack vare sin vakuumförpackning är Chaudron de Saucisson perfekt för att snabbt förbereda en stor eller flera charkuteribrickor! DLC: 90 dagar Vikt: 900g Ursprung: Laissac, Aveyron
Charcuteriebricka för 5 personer - Nitritfri charcuterie

Charcuteriebricka för 5 personer - Nitritfri charcuterie

Charkbricka som inkluderar 6 Popines av charkuterier. Cirka 86g charkuterier per person. 3 månaders hållbarhet i rumstemperatur före öppning. Charkuterier utan nitrit tillverkade i vår verkstad i Laissac, Aveyron. Traditionell hantverkstillverkning med endast 3 ingredienser: fläsk eller nötkött, Guérande-salt, Kampot-peppar IGP från Kambodja. Charkbricka bestående av 2 Popines av korv, 3 Popines av lonzo, coppa och/eller skinkknorr och 1 Popine av torkat nötkött från Aubrac. Med Popines kan du njuta av en originell aptitretartallrik! Hållbarhet: 90 dagar Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 430g
Popine de Lonzo - Nitritfri skivad Lonzo

Popine de Lonzo - Nitritfri skivad Lonzo

Du lonzo skärs fint i en 100% återvinningsbar glasburk. Tack vare sitt innovativa koncept kan Popine de lonzo förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkat i vår verkstad i Laissac, Aveyron, lonzo, även kallad lomo eller lonzu, följer det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast använda 3 ingredienser: fläskfilé, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från fläskfilé, lonzo tillverkat i vår verkstad erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. För resten gör naturen sitt arbete i våra torkare genom att försiktigt torka dessa vackra hela köttstycken, som salts och peppars för hand. Denna hantverksmässiga lonzo kommer att tas ut från torkarna efter 3 till 4 månader för att skäras fint och placeras i sin glasburk innan den vakuumförpackas, vilket säkerställer en hållbarhet på 3 månader i rumstemperatur. Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 70g DLC: 90 dagar
Charcuteriebricka för 10 personer - Nitritfri charcuterie

Charcuteriebricka för 10 personer - Nitritfri charcuterie

3 månaders hållbarhet i rumstemperatur före öppning. Charkuterier utan nitrit tillverkade i vår verkstad i Laissac, Aveyron. Traditionell hantverkstillverkning med endast 3 ingredienser: fläsk eller nötkött, Guérande-salt, Kampot-peppar IGP från Kambodja. Charkuteribricka bestående av: - 1 Popine "Marmite" av korv (300g) - 2 Popiner av lonzo (2x70g) - 2 Popiner av coppa (2x70g) - 2 Popiner av skinknöt (2x70g) - 2 Popiner av torkat nötkött (2x60g) DLC: 90 dagar Ursprung: Laissac, Aveyron Vikt: 840g
Lonzo - Lonzo utan nitrit

Lonzo - Lonzo utan nitrit

Lonzo, även kallad lomo eller lonzu, är en torkad fläskfilé. Denna hantverksmässiga lonzo tillverkas i vår charkuteriverkstad i Laissac, Aveyron. Den består endast av 3 ingredienser: fläskfilé, Guérande-salt och Kampot-peppar IGP från Kambodja. Detta torkade kött kan förvaras i 3 månader i rumstemperatur. Perfekt för dina charkuteribrickor, lonzo är en mycket magert charkuteriprodukt som passar bra med coppa, salami, torkat nötkött och skinknöt för att ge dig en aperitifbricka 100% utan nitrit och utan konserveringsmedel. Alla våra nitritfria charkuterier är tillverkade av noggrant utvalda grisar från Aveyron. Ursprung: Laissac, Aveyron Ingredienser: Gårdsfläsk från Aveyron, Guérande-salt
Coppa - Nitritfri Coppa

Coppa - Nitritfri Coppa

Coppa är en torkad fläskkarré. Denna hantverksmässiga coppa tillverkas i vår charkuteriverkstad i Laissac, Aveyron. Består endast av 3 ingredienser: fläskkarré, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja. Detta torkade kött kan förvaras i 3 månader i rumstemperatur. Perfekt för dina charkuteribrickor, coppa är en ikonisk charkuteriprodukt som passar bra med lonzo, korv, torkat nötkött och skinknöt för att ge dig en aperitif-bricka 100% utan nitrit och utan konserveringsmedel. Alla våra charkuterier utan nitrit är tillverkade av noggrant utvalda grisar från Aveyron. Ursprung: Laissac, Aveyron Ingredienser: Gårdssvin från Aveyron, Guérande-salt, Kampot IGP-peppar