Torkat Kött - Nitritfritt Torkat Kött
Torkat nötkött är tillverkat av stycken som kommer från nötkreaturets lår. Beroende på tillverkningsmetoder och ingredienser kan det kallas bresaola, grisonkött eller cecina. Hos oss är detta torkade nötkött Aubrac-nötkött, en ikonisk ras i Aveyron. Kraftfullt och raffinerat, erbjuder det ett alternativ till hantverkskorvar baserade på grisar. 100% rent nötkött, detta Aubrac-torkade nötkött är precis som alla våra hantverkskorvar, en korv utan nitrit och utan andra ingredienser än Guérande-salt och Kampot-peppar, ett IGP-peppar från Kambodja med aromer av eukalyptus och som ger en mineralisk och blommig ton till vår korv. Långsamt torkat i vår saluhall i Laissac, Aveyron, kommer detta Aubrac-torkade nötkött att vara perfekt för din charkbricka! Tillsammans med lonzo, coppa eller skinknöt, kommer denna bresaola från Aubrac att ge dig en idealisk aperitif-bricka, 100% utan nitrit och som tar dig på en resa till hjärtat av Aubrac!
Ursprung: Laissac, Aveyron
Ingredienser: Aubrac-nötkött, Guérande-salt, Kampot-peppar IGP